Autovakantie Costa Brava Prestige Sant Marc Roses

Profiteer nu van onze 12=10 actie bij aankomst op 25/4, van 9/5 t/m 11/6, van 4/7 t/m 18/7, 20/8 t/m 29/8 en van 12/9 t/m 19/9. Of profiteer van onze 15=13 actie bij aankomst van 22/4 t/m 10/6, van 4/7 t/m 16/7 en van 30/7 t/m 1/10. Bij beide acties verblijft u 2 dagen gratis! De actie is reeds verwerkt in de prijstabel.Heeft u al zin in de zomer? Profiteer dan van dit scherpgeprijsde aanbod, een autovakantie naar de Spaanse Costa Brava! Rosas is van oorsprong een vissersplaats, gelegen aan het einde van de Pyreneeën en aan de baai van Rosas. Ontdek de ruige wilde noord Spaanse kustm dat naast zon en zee ook veel cultuur te bieden heeft. Wat dacht u van de stad Figueras met het museum van Dalí, de steden Rosas en Girona? Of maak een autotocht door de indrukwekkende Pyreneeën en natuurparken. Natuurlijk proeft u de versgemaakte paella en heerlijke sangria? Dat is nog eens vakantie! Autovakantie Costa BravaU verblijft in het 3-sterren Hotel Prestige Sant Marc Roses in het kleurrijke dorpje Rosas, aan de Spaanse Costa Brava! Inclusief ontbijt en diner.

  • Accommodatie Hotel Prestige Sant Marc Roses
  • Halfpension,Volpension
  • Eigen Vervoer

€ 153.00

Lees Meer...

Spanje Rosas
Product
 

Autovakantie Costa Brava Prestige Goya Park Roses

Profiteer nú van onze 12=10 en 15=13 actie, waarbij u 2 dagen gratis verblijft. De actie is alleen geldig in de periodes van 28 feburari t/m 4 april, 9 mei t/m 6 juni, 4 juli t/m 16 juli, 20 augustus t/m 27 augustus en van 1 oktober t/m 12 december en is reeds verwerkt in de prijstabel.Viva España! Ontdek de ruige, wilde noord-Spaanse kust, de Costa Brava! Dit prachtige stukje Spanje heeft u naast zon en zee ook genoeg cultuur te bieden. Wat dacht u van Figueras met het museum van kunstenaar Dalí, de steden Rosas en Girona? Of maakt u een autotocht door de indrukwekkende Pyreneeën of natuurparken? Natuurlijk proeft u de versgemaakte paella en heerlijke sangria? Dat is nog eens vakantie! Autovakantie Costa Brava ? Rosas Tijdens deze autovakantie naar Rosas aan de Costa Brava verblijft u in het 3-sterren Prestige Goya Park Roses , één van de beste 3-sterren hotels aan de Costa Brava! Het ontbijt en diner zijn inbegrepen.

  • Accommodatie Prestige Goya Park Roses
  • Halfpension,Volpension
  • Eigen Vervoer

€ 145.00

Lees Meer...

Spanje Rosas
Product
 

Vakantiehuis PORT ESTRELLA

In de gezellige badplaats Roses staan vakantiewoningen Port Estrella. Dit mooie dorp met middeleeuwse stadsmuren en een mooi haventje ligt aan een grote baai, ca. 20 km ten oosten van Figueras. Het plaatsje heeft een gezellig centrum met vele winkels, restaurants en terrasjes. Het heeft een zandstrand van 4 km en biedt u de mogelijkheid tot het beoefenen van diverse watersporten. Een dagtocht maakt u bijvoorbeeld naar de steden Girona of Barcelona. De wijk Santa Margarita waar vakantiewoningen Port Estrella staan heeft een eigen centrum en strand. U bewoont één van de 50 geschakelde woningen in dit complex en u deelt een besloten zwembad met heerlijke ligweide (20 x 10 m). Omdat de vakantiehuizen van verschillende eigenaren zijn, kunnen er onderling kleine verschillen bestaan. U heeft bij uw woning Port Estrella parkeerplek voor 2 auto's.

€ 420.00

Lees Meer...

Spanje Costa Brava Rosas
Product
 
Free premium joomla 1.5 templates, business hosting.