Fietsen langs de Zweedse kust

Nieuwe fietsvakantie van KRAS.NL! De rust, genieten van de pure natuur en romantisch dineren in één van de vele visrestaurants? u bent in Zweden, en wel in Bohuslän. Deze provincie strekt zich uit van Göteborg in het zuiden tot de grens met Noorwegen in het noorden. De streek staat met name bekend om de scherenkust, met maar liefst 8000 eilandjes. Hier fietsen is een ware belevenis. Stadjes en dorpjes liggen verspreid tussen rotspartijen en fjorden. Op de gladde rotsen staan houten huisjes in alle kleuren van de regenboog. De zon schijnt hier maar liefst 1497 uur per jaar, waardoor deze streek de meeste zonuren van Zweden heeft. Op de warme stenen op kleine strandjes is het lekker zonnen. Archeologische vondsten uit de Vikingtijd zijn hier in overvloed. En de keuken is werkelijk uitmuntend. Zweden moet u niet alleen zien, maar ook zeker beleven!

  • Logies/ontbijt
  • Eigen Vervoer

€ 699.00

Lees Meer...

Scandinavië Scandinavië
Product
 

Scandinavië Experience

Deze autorondreis concentreert zich op het ongerepte zuiden van Scandinavië en brengt u langs diverse Deense, Zweedse en Noorse hoogte­punten. Adembenemend mooie natuurgebieden met spectaculaire kusten en niet te vergeten heldere fjorden en sfeervolle steden als Kopenhagen, Göteborg, Oslo en Stavanger garanderen een bijzonder mooie week in fascinerend Scandinavië! HOTELS Tijdens deze autorondreis verblijft u in toeristenklasse hotels nabij de genoemde steden. Uiteraard is uw kamer voorzien van minimaal bad of douche en toilet.

  • Logies/ontbijt
  • Eigen VervoerCruise

€ 499.00

Lees Meer...

Scandinavië Scandinavië
Product
 

Autorondreis Noorse Fjorden

Een land waar u stil zult worden bij het aanschouwen van zoveel adembenemende schoonheid, dat is Noorwegen. Tijdens deze rondreis maakt u op eigen gelegenheid kennis met grillige fjorden, prachtige bergen, stille dalen en karakteristieke dorpjes.HotelsTijdens deze autorondreis verblijft u in toeristenklasse hotels met ontbijt in de omgeving van genoemde steden. Uw kamer is in ierder geval voorzien van douche en toilet.

  • Logies/ontbijt
  • Eigen Vervoer

€ 759.00

Lees Meer...

Scandinavië Scandinavië
Product
 
Free premium joomla 1.5 templates, business hosting.