Bezoekers

We hebben 3609 gasten online

Evenement Fleurig 2011 Hampshire Marickenland

Doe ideeën op tijdens hét woon- en tuin evenement van Nederland. Fleurig is van 10 t/m 17 juli 2011 weer te bezoeken op het landgoed van Kasteel de Haar in Haarzuilens. Elke dag zijn hier inspirerende activiteiten te doen zoals bloemschikdemonstraties, workshops tuinontwerpen, wijnproeverijen, diverse lezingen, kookdemonstraties en vele andere vermaken! Op dit evenement staan ook exposanten met bijzondere producten, gadgets en kleding. Maak ook een rondleiding tijdens Fleurig door het indrukwekkende kasteel de Haar (slechts ca. ? 5 p.p. tijdens dit evenement, normale prijs ca. ? 9,50 p.p. ). Fleurig 2011 U verblijft tijdens deze autovakantie in de plaats Mijdrecht, in het 4-sterren Hampshire Hotel Mijdrecht Marickenland. U krijgt tijdens dit verblijf een ontbijtbuffet, ontvangt u een entreekaart en parkeerkaart voor het evenement Fleurig 2011. Wacht niet langer en laat u insprireren op dit evenement!

  • Accommodatie Hotel Mijdrecht Marickenland
  • Logies/ontbijt,Halfpension
  • Eigen Vervoer

€ 45.00

Lees Meer...

Nederland Mijdrecht
Product
 

Autovakantie Vinkeveense Plassen Hotel Marickenland

De Vinkeveense Plassen zijn, mede dankzij de centrale ligging in de Randstad, een populair watersportgebied. Langs en op het water zijn talloze recreatievoorzieningen aanwezig; zo kunt u er zwemmen, varen, duiken en waterskiën. U vindt hier langs de oevers diverse restaurants. Autovakantie Vinkeveense Plassen U verblijft, in de plaats Mijdrecht, in het 4-sterren Hampshire Hotel Mijdrecht Marickenland. Mijdrecht ligt in het midden van de driehoek Amsterdam, Leiden en Hilversum.Dus wilt u even weg in eigen land, dan raden wij u deze autovakantie van harte aan!

  • Accommodatie Hotel Mijdrecht Marickenland
  • Logies/ontbijt,Halfpension
  • Eigen Vervoer

€ 39.00

Lees Meer...

Nederland Mijdrecht
Product
 

Fietsarrangement Vinkeveense Plassen

Wij bieden u nu een zeer compleet fietsarrangement naar de Vinkeveense Plassen, een mooi natuurgebied gelegen in het midden van de driehoek Amsterdam, Leiden en Hilversum. In het plaatsje Mijdrecht reserveerden we voor u een kamer in het 4-sterren Hampshire Hotel Mijdrecht Marickenland . Dus wilt u even lekker weg in eigen land en lange fietstochten ondernemen, dan raden wij u deze autovakantie van harte aan!Fietsarrangement Vinkeveense PlassenHet gebied rondom de Vinkeveense Plassen is ideaal voor een afwisselende fietstocht! En onderweg kunt u stoppen op één van de verschillende recreatie-eilanden voor een picknick. Of om even uit te rusten aan de waterkant. U ziet het, het is allemaal mogelijk. Wacht dus niet langer en boek!

  • Accommodatie Hotel Mijdrecht Marickenland
  • Logies/ontbijt,Halfpension
  • Eigen Vervoer

€ 79.00

Lees Meer...

Nederland Mijdrecht
Product
 
Free premium joomla 1.5 templates, business hosting.