Bezoekers

We hebben 3651 gasten online

Stedentrip Luxemburg Stad Mercure Grand Hotel Alfa

Profiteer nu tot maart 2012 van onze 4=3 actie waarbij u 1 dag gratis verblijft! Wat dacht u van een heerlijke stedentrip naar Luxemburg-Stad? Bezoek hier o.a. de kazematten, de Adolfsbrug en het gezellige plein Place d'Armes. Aan het einde van de dag kunt u genieten van een heerlijk diner in één van de vele toprestaurants die de stad te bieden heeft. Ook in de omgeving zijn prachtige bezienswaardigheden te bewonderen, want Vianden, Echternach, de oude Duitse stad Trier, de Belgische Ardennen en het schitterende Mullerthal liggen alle binnen handbereik!Stedentrip Luxemburg-StadTijdens deze autovakantie verblijft u in het 4-sterren Mercure Grand Hotel Alfa, inclusief ontbijtbuffet. Dit hotel ligt in hartje centrum en vanaf aankomst 1 mei 2011 is voor onze gasten parkeren gratis.

 • Accommodatie Mercure Grand Alfa Luxembourg
 • Logies/ontbijt
 • Eigen Vervoer

€ 49.00

Lees Meer...

Luxemburg Luxemburg Stad
Product
 

Stedentrip Luxemburg Stad Mercure Esch Sur Alzette

Profiteer nu van onze 4=3 actie waarbij u 1 dag gratis verblijft! Reeds verwerkt in de prijstabel.Wat dacht u van een heerlijk verblijf in Luxemburg-Stad? Deze prettige, overzichtelijke en spectaculair gelegen Luxemburgse hoofdstad heeft haar bezoekers veel fraais te bieden. Mooie monumenten, gezellige cafés, leuke pleinen, vele winkeltjes en oude poorten en torens bepalen de sfeer. Ook in de omgeving kunt u veel fraais bewonderen, want Vianden, Echternach, de oude Duitse stad Trier, de Belgische Ardennen en het schitterende Mullerthal liggen alle binnen handbereik!Autovakantie Luxemburg-StadTijdens deze stedentrip verblijft u in het 3-sterren Mercure Esch Sur Alzette met ontbijtbuffet. Dit hotel ligt op slechts 10 minuten rijden van het centrum van Luxemburg-Stad en is dus ideaal voor het ontdekken van de stad. Wacht dus niet langer en boek!

 • Accommodatie Mercure Esch Sur Alzette
 • Logies/ontbijt
 • Eigen Vervoer

€ 34.00

Lees Meer...

Luxemburg Luxemburg Stad
Product
 

Stedentrip Luxemburg Stad Novotel Luxembourg

Wat dacht u van een heerlijk verblijf in Luxemburg-Stad? Deze prettige, overzichtelijke en spectaculair gelegen Luxemburgse hoofdstad heeft haar bezoekers veel fraais te bieden. Mooie monumenten, gezellige cafés, leuke pleinen, vele winkeltjes en oude poorten en torens bepalen de sfeer. Ook in de omgeving kunt u veel fraais bewonderen, want Vianden, Echternach, de oude Duitse stad Trier, de Belgische Ardennen en het schitterende Mullerthal liggen alle binnen handbereik! Autovakantie Luxemburg-Stad Tijdens deze stedentrip verblijft u in het 4-sterren Novotel Luxembrug Kirchberg. Bij dit arrangement zit een 3-gangendiner en ontbijtbuffet inbegrepen! Waar wacht u nog op!

 • Accommodatie Novotel Luxemburg Kirchberg****
 • Halfpension
 • Eigen Vervoer

€ 99.00

Lees Meer...

Luxemburg Luxemburg Stad
Product
 

Stedentrip Luxemburg Stad NH Luxemburg

Wat dacht u van een heerlijk verblijf in Luxemburg-Stad? Deze prettige, overzichtelijke en spectaculair gelegen Luxemburgse hoofdstad heeft haar bezoekers veel fraais te bieden. Bezoek bijvoorbeeld de Adolfsbrug, de kazematten, Villa Vauban en het marktplein Place d'Armes. Ook in de omgeving zult u zich niet vervelen, want Vianden, Echternach, de oude Duitse stad Trier, de Belgische Ardennen en het schitterende Mullerthal liggen alle binnen handbereik!Autovakantie LuxemburgTijdens deze heerlijke autovakantie verblijft u in het 4-sterren NH Luxemburg, op ca. 10 minuten rijden van het centrum. Dit hotel is een ideale uitvalsbasis voor het ontdekken van Luxemburg-Stad. Waar wacht u nog op? Boek deze vakantie!

 • Accommodatie NH Luxemburg
 • Logies/ontbijt,Halfpension
 • Eigen Vervoer

€ 35.00

Lees Meer...

Luxemburg Luxemburg Stad
Product
 

Stedentrip Luxemburg Stad Novotel Luxemburg Kirchberg

Actie: Profiteer van 25/2/11 t/m 29/4/11, 6/5/11 t/m 23/12/11 en van 6/1/12 t/m 17/2/12 van onze 4=3 actie waarbij u 1 dag gratis verblijft! Reeds verwerkt in de prijstabel.Wilt u er een paar dagen tussenuit? Wat dacht u dan van een heerlijk verblijf in Luxemburg-Stad? Deze prettige, overzichtelijke en spectaculair gelegen Luxemburgse hoofdstad heeft haar bezoekers veel moois te bieden. Mooie monumenten, gezellige cafés, leuke pleinen, vele winkeltjes en oude poorten en torens bepalen de sfeer. Ook in de omgeving kunt u veel fraais bewonderen, want Vianden, Echternach, de oude Duitse stad Trier, de Belgische Ardennen en het schitterende Mullerthal liggen alle binnen handbereik! Autovakantie Luxemburg-StadTijdens deze stedentrip verblijft u in het 4-sterren Novotel Luxemburg Kirchberg, inclusief ontbijtbuffet. Waar wacht u nog op? Boek deze heerlijke autovakantie!

 • Accommodatie Novotel Luxemburg Kirchberg****
 • Logies/ontbijt
 • Eigen Vervoer

€ 49.00

Lees Meer...

Luxemburg Luxemburg Stad
Product
 

Weekendarrangement Luxemburg Mercure Esch Sur Alzette

Wat dacht u van een heerlijk verblijf in Luxemburg-Stad? Deze prettige, overzichtelijke en spectaculair gelegen Luxemburgse hoofdstad heeft haar bezoekers veel fraais te bieden. Mooie monumenten, gezellige cafés, leuke pleinen, vele winkeltjes en oude poorten en torens bepalen de sfeer. Ook in de omgeving kunt u veel fraais bewonderen, want Vianden, Echternach, de oude Duitse stad Trier, de Belgische Ardennen en het schitterende Mullerthal liggen alle binnen handbereik!Weekendarrangement Luxemburg-StadTijdens dit weekendarrangement verblijft u in het 3-sterren Mercure Esch Sur Alzette, op slechts 10 minuten rijden van het centrum van Luxemburg-Stad. Bovendien zijn het ontbijtbuffet en een welkomstdiner inbegrepen. Ook kunt u gratis parkeren bij het hotel! Als dat geen aanbieding is! Boek snel.

 • Accommodatie Mercure Esch Sur Alzette
 • Logies/ontbijt
 • Eigen Vervoer

€ 99.00

Lees Meer...

Luxemburg Luxemburg Stad
Product
 
Free premium joomla 1.5 templates, business hosting.