«StartVorige12345678910VolgendeEinde»

Vigsø

Huis: De woning: Vakantiehuis. Bouwjaar 2006. Gelegen op 1700 m2 grond. Zeezicht vanaf het huis. Het huis heeft centrale verwarming. 2 badkamer(s) met douche. 2 toiletten. Tenminste één badkamer met vloerverwarming. Diepvries. Magnetron. Afwasmachine. Houtkachel. Stereo. CD. Digitaal schotel-antenne. DVD. Wasmachine. Droger. Whirlpool (2 Pers.). 3 slaapkamers in totaal. 3 slaapkamers met 2-persoonsbedden. Woonkammer met 2 slaapplaatsen. 50 m2 terras. Watertoeslag.

Lees Meer...

Denemarken
Product
 

Højby Lyng

Huis: De woning: Vakantiehuis. Bouwjaar 2004. Gelegen op 1889 m2 grond. Het huis heeft centrale verwarming. 1 badkamer met douche. 1 toilet. Tenminste één badkamer met vloerverwarming. Magnetron. Afwasmachine. Houtkachel. CD. Digitaal schotel-antenne. DVD. Wasmachine. Sauna. Whirlpool (2 Pers.). 2 slaapkamers in totaal. 2 slaapkamers met 2-persoonsbedden. Annex met 4 slaapplaatsen. 30 m2 terras. Watertoeslag.

Lees Meer...

Denemarken
Product
 

Holløselund

Huis: De woning: Vakantiehuis. Bouwjaar 1966. Gerenoveerd in 2004. Gelegen op 900 m2 grond. Het huis heeft centrale verwarming. 1 badkamer met douche. 1 toilet. Tenminste één badkamer met vloerverwarming. Magnetron. Afwasmachine. Wasmachine. Whirlpool (1 Pers.). 2 slaapkamers in totaal. 2 slaapkamers met 2-persoonsbedden. 50 m2 terras. 38 m2 overdekt terras. Schommel en zandbak. ADSL internetaansluitning.

Lees Meer...

Denemarken
Product
 

Løjt

Huis: De woning: Vakantiehuis. Bouwjaar 1976. Gerenoveerd in 2003. Zeezicht vanaf de grond. Het huis heeft centrale verwarming. 1 badkamer met douche. 1 toilet. Tenminste één badkamer met vloerverwarming. Magnetron. Afwasmachine. Open haard. Centrale antenne. Kinderstoel. 2 slaapkamers in totaal. 1 slaapkamer met 2-persoonsbed. 30 m2 terras. 6 m2 overdekt terras. Watertoeslag.

€ 334.00

Lees Meer...

Denemarken
Product
 

Rønbjerg

Huis: De woning: Vakantiehuis. Gerenoveerd in 1993. Gelegen op 1390 m2 grond. Fjordzicht vanaf het huis en de grond. Het huis heeft centrale verwarming. 1 badkamer met douche. 1 toilet. Tenminste één badkamer met vloerverwarming. Diepvries. Magnetron. Afwasmachine. Houtkachel. Stereo. CD. Analoog schotel-antenne. DVD. Kinderstoel. Wasmachine. Sauna. Whirlpool (2 Pers.). 3 slaapkamers in totaal. 2 slaapkamers met 2-persoonsbedden. 34 m2 terras. 20 m2 overdekt terras. Zandbak. Carport.

€ 422.00

Lees Meer...

Denemarken
Product
 

Korinth

Huis: De woning: Vakantiehuis. Bouwjaar 1983. Gerenoveerd in 2004. Gelegen op 2500 m2 grond. Het huis heeft centrale verwarming. 3 badkamer(s) met douche. 4 toiletten. Tenminste één badkamer met vloerverwarming. Diepvries. Magnetron. Afwasmachine. Oven/mini-oven. Stereo. CD. Analoog schotel-antenne. Video. DVD. Telefoon voor inkomende gesprekken. Kinderstoel. Wasmachine. Droger. Whirlpool (2 Pers.). 5 slaapkamers in totaal. 5 slaapkamers met 2-persoonsbedden. ADSL internetaansluitning. Watertoeslag.

€ 1169.00

Lees Meer...

Denemarken
Product
 

Foldingbro

Huis: De woning: Foldingbro Kro is de ideale vakantiebestemming voor levensgenieters, sportvissers en speelse zielen!Wilt u een bruiloft of familiefeest organiseren, of met meerdere mensen onder één dak vakantie vieren, dan is Foldingbro Kro de ideale keuze voor u. Door de 50 zitplaatsen in het tuinpaviljoen en de maximaal 30 slaapplaatsen is het de ideale plek voor allerlei soorten feesten en bijeenkomsten. De vroegere kro is een sfeervol, ruim en zorgvuldig gerenoveerd gebouw dat midden in het natuurschoon ligt, direct aan de idyllische en visrijke Kongeå (Koningsrivier) die zich door Foldingbro kronkelt. Het 930 m2 grote gebouw dateert oorspronkelijk uit 1871 en is in 2004 met zorg gerenoveerd. Het grote terrein heeft een gezellig terras, een grasveld dat afloopt naar de Kongeå (Koningsrivier) en hoge, schaduwrijke bomen waardoor u zich heerlijk onder de open hemel kunt vermaken. Vanaf de oevers van de rivier kunt u vissen in het stromende water.Omgeving Het dorp Foldingbro ligt midden in de mooie, weelderige natuur van Zuid-Jutland, op 19 km afstand van Ribe in het westen en op 37km afstand van Kolding in het oosten. Dicht bij het huis vindt u het mooie, heuvelachtige natuurgebied Åtte Bjerge (Bergen), diverse Put & Take vismeertjes, en golfbanen. Het gebied is een goede uitvalsbasis voor dagtochtjes naar onder meer de oudste stad van Denemarken, Ribe, naar de Waddenzee en naar LEGOLAND .RecreatieruimteHet hart van het huis is de ruime eetkamer met de bijbehorende keuken met provisiekamer, waar de waarlijke gourmet zich helemaal kan uitleven. De grote, lichte, gezellige ruimtes bevatten smaakvolle en comfortabele meubels en allerlei technische apparatuur. In de activiteitsruimte kunt u zich vermaken met een spelletje biljart, tafelvoetbal of playstation (neem wel uw eigen playstationspelletjes mee). PoolafdelingIn de poolafdeling kunt u een duik nemen in het grote zwembad of genieten van wellness in het bubbelbad, gevolgd door een bezoekje aan de sauna of het solarium. Hier zijn genoeg zitplaatsen voor iedereen - zowel aan de rand van het zwembad als aan de gezellige poolbar. Slaapafdeling De hele 1e verdieping van de kro is ingericht met 13 slaapkamers en 5 badkamers. Daardoor is er altijd rust in de slaapafdeling, al gaan de activiteiten op de begane grond gewoon door. De slaapplaatsen zijn verdeeld over 25 bedden en 5 slaapplaatsen op matrassen.BadkamersOp de begane grond van het huis zijn er badkamers en toiletten voor zowel dames als heren.

€ 2788.00

Lees Meer...

Denemarken
Product
 

Sønder Omme

Huis: De woning: Vakantiehuis. Bouwjaar 1936. Gerenoveerd in 2009. Gelegen op 3000 m2 grond. Het huis heeft centrale verwarming. 2 badkamer(s) met douche. 2 toiletten. Tenminste één badkamer met vloerverwarming. Diepvries. Magnetron. Afwasmachine. Houtkachel. Stereo. CD. Digitaal schotel-antenne. DVD. Wasmachine. Droger. Whirlpool (2 Pers.). Stoomcabine. 7 slaapkamers in totaal. 5 slaapkamers met 2-persoonsbedden. 45 m2 terras.

€ 624.00

Lees Meer...

Denemarken
Product
 

Åbenrå

Huis: De woning: Mooi landgoed in een recreatieve en natuurschone omgeving met bos, meren en veel ruimte.Dit deftige woonhuis ligt op een aantal kilometer afstand van Åbenrå en nodigt uit tot gezelligheid en diverse activiteiten buitenshuis. Bij het eigendom hoort een prachtige, parkachtige tuin met mooie hoge bomen, een terras, een prieel, een smidse uit 1680 met een plek om te grillen, en een groot privé vismeer met karpers. Het meer is niet omheind, maar het water is slechts een halve meter diep. In het bos bij het landgoed ligt nog een ander vismeer dat ook bij het huis hoort. De tuin is omringd door open velden en is zeer geschikt voor alle soorten balspelen en voor ontspanning en gezelligheid.Het landgoed is gebouwd in 1900 en is in 2009 ingrijpend gerenoveerd. Door de afmeting van 582 m2 en de 20 slaapplaatsen is het huis uitermate geschikt voor seminars, teambuildingsessies, kleine familiefeestjes en vakanties met meerdere gezinnen. Hier kunt u een familievakantie of zakenreis combineren met natuur- en vrijetijdsactiviteiten.U kunt contact opnemen met een professioneel teambuildingbedrijf dat tijdens uw verblijf activiteiten voor u kan organiseren. Neem contact op met Tuno-teambuilding via info@tuno-teambuilding.dk of op telefoonnummer.: 29 92 13 50.OmgevingIn het bos bij het landgoed kunt u vissen in het meer, het interessante natuurcentrum bezoeken of een paard huren op de nabijgelegen manege. Årup Skov (Bos) biedt tunneldalen, moreneplateaus en wandelpaden in het prachtige bos. Een korte rit brengt u in de sfeervolle provinciestad Åbenrå.Recreatie- /gemeenschappelijke ruimteDe recreatieruimte van het landgoed is gezellig ingericht, in een klassieke stijl. Hier kunt u ontspannen en van elkaars gezelschap genieten. In de grote keuken kunt u uw eigen maaltijden bereiden. Genieten van deze maaltijden doet u op de ontmoetingsplaats van het huis: de eetkamer. Hebt u behoefte om uzelf in de watten te leggen en te onthaasten, dan kunt u gebruik maken van de grote spa die in het verlengde van een van de badkamers ligt.SlaapafdelingHet huis bevat 8 slaapkamers - 2 op de begane grond en 6 op de 1e verdieping. Op die manier kunt u zich altijd even terugtrekken in een rustige omgeving, ook al gaan de activiteiten elders in het huis door. De slaapplaatsen zijn verdeeld over 17 bedden en 3 matrassen op vlieringen.

€ 1465.00

Lees Meer...

Denemarken
Product
 

Hoven

Huis: De woning: Vakantiehuis. Bouwjaar 2009. Gelegen op 500 m2 grond. Het huis heeft centrale verwarming. 1 badkamer met douche. 1 toilet. Tenminste één badkamer met vloerverwarming. Diepvries. Stereo. CD. Digitaal schotel-antenne. 2 slaapkamers in totaal. Zoldertje met 2 madrassen op de grond. 18 m2 overdekt terras.

€ 380.00

Lees Meer...

Denemarken
Product
 

Starup

Huis: De woning: Vakantiehuis. Gerenoveerd in 2008. Gelegen op 325 m2 grond. Het huis heeft centrale verwarming. 1 badkamer met douche. 1 toilet. Diepvries. Stereo. Digitaal schotel-antenne. DVD. Wasmachine. 1 slaapkamer in totaal. 1 slaapkamer met 2-persoonsbed. Zoldertje met 2 madrassen op de grond. 10 m2 terras. 6 m2 overdekt terras. ADSL internetaansluitning.

€ 322.00

Lees Meer...

Denemarken
Product
 

Stavreby, Falster

Huis: De woning: Vakantiehuis. Bouwjaar 1924. Gerenoveerd in 2000. Gelegen op 2752 m2 grond. Het huis heeft centrale verwarming. 2 badkamer(s) met douche. 2 toiletten. Tenminste één badkamer met vloerverwarming. Diepvries. Magnetron. Afwasmachine. Oven/mini-oven. Open haard/Houtkachel. Stereo. CD. Digitaal schotel-antenne. DVD. Zonnebank. Kinderstoel. Wasmachine. Sauna. Buitenbad. 3 slaapkamers in totaal. 2 slaapkamers met 2-persoonsbedden. Annex met 4 slaapplaatsen. 50 m2 terras. Carport. ADSL internetaansluitning. Het huis mag niet aan jongeren verhuurd worden. Watertoeslag.

€ 593.00

Lees Meer...

Denemarken
Product
 

Nr. Vium

Huis: De woning: Vakantiehuis. Bouwjaar 1977. Gerenoveerd in 2009. Gelegen op 10000 m2 grond. Het huis heeft centrale verwarming. 1 badkamer met douche. 1 toilet. Tenminste één badkamer met vloerverwarming. Diepvries. Magnetron. Stereo. CD. Digitaal schotel-antenne. 2 slaapkamers in totaal. 1 slaapkamer met 2-persoonsbed. 25 m2 terras.

€ 297.00

Lees Meer...

Denemarken
Product
 

Vårø, Tåsinge

Huis: De woning: Vakantiewoning. Bouwjaar 1860. Gerenoveerd in 2008. Gelegen op 5000 m2 grond. Zeezicht vanaf de grond. Het huis heeft centrale verwarming. 2 badkamer(s) met douche. 2 toiletten. Tenminste één badkamer met vloerverwarming. Diepvries. Magnetron. Afwasmachine. Open haard/Houtkachel. Stereo. CD. DVD. Kinderstoel. Wasmachine. Droger. 4 slaapkamers in totaal. 3 slaapkamers met 2-persoonsbedden. 85 m2 terras. ADSL internetaansluitning. Eindschoonmaak inbegreben. Het huis mag niet aan jongeren verhuurd worden.

€ 1082.00

Lees Meer...

Denemarken
Product
 

Risskov

Huis: De woning: Vakantiehuis. Bouwjaar 1955. Gelegen op 800 m2 grond. Het huis heeft centrale verwarming. 1 badkamer met douche. 1 toilet. Diepvries. Oven/mini-oven. 3 slaapkamers in totaal. 3 slaapkamers met 2-persoonsbedden. 30 m2 overdekt terras.

€ 380.00

Lees Meer...

Denemarken
Product
 

Hulsig

Huis: De woning: Vakantiehuis. Bouwjaar 1999. Gelegen op 854 m2 grond. Het huis wordt verwarmd d.m.v. olie. 1 badkamer met douche. 2 toiletten. Tenminste één badkamer met vloerverwarming. Afwasmachine. Stereo. CD. Centrale antenne. Wasmachine. Droger. 3 slaapkamers in totaal. 30 m2 terras. Eindschoonmaak inbegreben. Het huis mag niet aan jongeren verhuurd worden. Watertoeslag.

€ 675.00

Lees Meer...

Denemarken
Product
 

Langø, Lolland

Huis: De woning: Vakantiehuis. Bouwjaar 1910. Gerenoveerd in 2010. Gelegen op 572 m2 grond. Zeezicht vanaf het huis en de grond. Het huis heeft centrale verwarming. 1 badkamer met douche. 1 toilet. Tenminste één badkamer met vloerverwarming. Diepvries. Magnetron. Afwasmachine. Houtkachel. Stereo. CD. 1 Playstation2 Gamemaschine. Kinderstoel. Wasmachine. Droger. Sauna. Whirlpool (2 Pers.). 1 slaapkamer in totaal. 1 slaapkamer met 2-persoonsbed. Zoldertje met 2 madrassen op de grond. Woonkammer met 2 slaapplaatsen. 20 m2 terras. Carport. Watertoeslag.

€ 405.00

Lees Meer...

Denemarken
Product
 

Skive

Huis: De woning: Woning. Bouwjaar 2007. Gelegen op 100 m2 grond. Fjordzicht vanaf het huis en de grond. Het huis heeft centrale verwarming. 1 badkamer met douche. 1 toilet. Tenminste één badkamer met vloerverwarming. Afwasmachine. Oven/mini-oven. Centrale antenne. Kinderstoel. 1 slaapkamer in totaal. 1 slaapkamer met 2-persoonsbed. Woonkammer met 2 slaapplaatsen. 10 m2 terras. ADSL internetaansluitning.

€ 476.00

Lees Meer...

Denemarken
Product
 

Nab, Fåborg

Huis: De woning: Vakantiehuis. Bouwjaar 2003. Zeezicht vanaf het huis en de grond. Het huis heeft centrale verwarming. 2 badkamer(s) met douche. 2 toiletten. Tenminste één badkamer met vloerverwarming. Diepvries. Magnetron. Afwasmachine. Houtkachel. Stereo. CD. Centrale antenne. Video. DVD. Zonnebank. Kinderstoel. Wasmachine. Droger. Sauna. Whirlpool (2 Pers.). 4 slaapkamers in totaal. 4 slaapkamers met 2-persoonsbedden. 30 m2 terras. Watertoeslag.

€ 477.00

Lees Meer...

Denemarken
Product
 

Fuglsbølle, Rudkøbing

Huis: De woning: Vakantiewoning. Bouwjaar 1925. Gerenoveerd in 2004. Gelegen op 658 m2 grond. Het huis heeft centrale verwarming en gebruikt stookolie. 1 badkamer met douche. 1 toilet. Diepvries. Afwasmachine. Houtkachel. Stereo. CD. Digitaal schotel-antenne. DVD. Wasmachine. 3 slaapkamers in totaal. 40 m2 terras. Garage. Watertoeslag.

€ 339.00

Lees Meer...

Denemarken
Product
 
«StartVorige12345678910VolgendeEinde»
Free premium joomla 1.5 templates, business hosting.